Свържете се с нас

Благодарим Ви! Вашето запитване беше изпратено успешно.
Възникна грешка. Моля, попълнете формата коректно.

Моето съгласие за получаване на маркетинг съобщения

Предпочитан начин за контакт

Искания за промяна относно декларацията за съгласие и за упражняване на право на оттегляне
Във всеки един момент мога да оттегля декларациите за съгласие с действие за в бъдеще. След пълно оттегляне на съгласието, моят клиентски профил повече няма да бъде обработван и повече няма да получавам маркетинг съобщения. Чрез посочените по-долу начини за контакт, имам възможност също да изисквам информация относно моите данни, съхранявани при Ауто Бавария ООД и/или БМВ Фертрийбс ГмбХ – Клон България, както и корекция, заличаване или блокиране на моите лични данни. Допълнителна информация относно обработването на моите лични данни и моите права могат да бъдат открити в политиката за поверителност, посочена тук.

НОВО MINI СЕГА НА ЦЕНИ ОТ 369 ЛВ. НА МЕСЕЦ С ДДС.

Насладете се на нашите изключително изкушаващи предложения. Изберете сега от нашата селекция, вашето ново MINI и 5 врати, MINI Clubman или MINI Countryman на цени от 369 лв. на месец с ДДС и с подарък ваучер за зимни колела на стойност 500 лв. Само сега се възползвайте от:

  • Достъпни месечни вноски и ниски лихви
  • Бонус при обратно изкупуване
  • Популярно оборудване
  • Удължена гаранция 4 г. или 200 000 км
  • 24/7 помощ на пътя

Желаете да уговорите ден и час за индивидуална среща? Интересувате се от различен модел или искате да получите лизингов план? Можете да се свържете с нас на +359 2 49 29 259 и ще получите оферта, съобразена изцяло с вашите индивидуални изисквания.


Очакваме ви!

MINI 3 врати

сега от 369 лв. с ДДС на месец.

Изпрати запитване

MINI 5 врати

сега от 389 лв. с ДДС на месец.
Изпрати запитване

MINI Countryman

сега от 489 лв. с ДДС на месец.

Изпрати запитване

MINI Clubman

сега от 459 лв. с ДДС на месец.
Изпрати запитване

*Снимките са с илюстративна цел. Може да съдържат допълнително оборудване, което не е включено в цената. Офертата е валидна при сключване на лизингов договор за период от 60 месеца, при първоначална вноска от 20%, лихвен процент 2% и остатъчна стойност от 28%. Посочените цени са препоръчителни и определени в лева с включен ДДС. Цените са валидни към датата на публикация. Запазваме правото си да коригираме цени без допълнително предупреждение.