Свържете се с нас

Благодарим Ви! Вашето запитване беше изпратено успешно.
Възникна грешка. Моля, попълнете формата коректно.

Моето съгласие за получаване на маркетинг съобщения

Предпочитан начин за контакт

Искания за промяна относно декларацията за съгласие и за упражняване на право на оттегляне
Във всеки един момент мога да оттегля декларациите за съгласие с действие за в бъдеще. След пълно оттегляне на съгласието, моят клиентски профил повече няма да бъде обработван и повече няма да получавам маркетинг съобщения. Чрез посочените по-долу начини за контакт, имам възможност също да изисквам информация относно моите данни, съхранявани при Ауто Бавария ООД и/или БМВ Фертрийбс ГмбХ – Клон България, както и корекция, заличаване или блокиране на моите лични данни. Допълнителна информация относно обработването на моите лични данни и моите права могат да бъдат открити в политиката за поверителност, посочена тук.

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ПЪРВОТО MINI ГРАДСКО ПРЕЖИВЯВАНЕ.

Ауто Бавария те кани да се включиш в първото по рода "Преследване на съкровища" докато шофираш най-новите модели на MINI и печелиш награди.
Датите са 15ти и 16ти октомври, а събитието ще бъде от 11:00 до 17:00. За да учатваш е нужна предварителна регистрация от формата за контакт по-долу. След като я направиш ние ще ти изпратим детайли за програмата. 

Очакваме те!

Регистрирай се тук

Регистрирай се, като попълниш своите данни и в коментар напиши коя дата предпочиташ 15ти или 16ти октомври, а ние ще се свържем с теб за потвърждение.
Изпрати запитване
*Местата за събитието са ограничени, правото на участие се получава само след регистрация и потвърждение от служител на Ауто Бавария.