Свържете се с нас

Благодарим Ви! Вашето запитване беше изпратено успешно.
Възникна грешка. Моля, попълнете формата коректно.

Моето съгласие за получаване на маркетинг съобщения

Предпочитан начин за контакт

Искания за промяна относно декларацията за съгласие и за упражняване на право на оттегляне
Във всеки един момент мога да оттегля декларациите за съгласие с действие за в бъдеще. След пълно оттегляне на съгласието, моят клиентски профил повече няма да бъде обработван и повече няма да получавам маркетинг съобщения. Чрез посочените по-долу начини за контакт, имам възможност също да изисквам информация относно моите данни, съхранявани при Ауто Бавария ООД и/или БМВ Фертрийбс ГмбХ – Клон България, както и корекция, заличаване или блокиране на моите лични данни. Допълнителна информация относно обработването на моите лични данни и моите права могат да бъдат открити в политиката за поверителност, посочена тук.

ЗА ЕДНО КРАСИВО ПЪТУВАНЕ С MINIИ ПЪТЕВОДТЕЛ НА ДОБРИЯ ВКУС ОТ СТАНИМИРА ЯНАКИЕВА.

Регистрирай се и спечели.

Регистрирай за своя тест драйв нa MINI и оферта за нов автомобил от Ауто Бавария. Получи специални условия за покупка на своя нов автомобил и следвай пътеводителя на добрия вкус. Всеки регистрирал се до 30.09.21 участва в томбола за награда предоставена от Ауто Бавария. Нощувка за двама в Zornitza Family Estate и уикенд тест драйв с автомобил MINI.

Специално за гостите на представянето на „Пътеводител на добрия вкус“ от Станимира Янакиева, Ауто Бавария официален дилър на MINI ви предоставя специални условия* при покупка на нов автомобил до края на 2021 година.

Получавате:

  • Подарък зимни колела.
  • Бонус при обратно изкупуване до 4000 лв.
  • Възможност за удължена гаранция.
  • Копие от Пътеводител на добрия вкус за едно красиво пътуване с личен автограф от Станимира Янакиева.
Заяви своя тест драйв

Регистрирай се и спечели
За да участвате в играта се регистрирайте, чрез попълване на контатната форма за запитване до 30.09.21 г.
Всеки регистриран до 30.09.21 г. участва за награда предоставена от Ауто Бавария - Нощувка за двама в Zornitza Family Estate и тест драйв автомобил за уикенда. 
Изпрати запитване
Желаете да уговорите ден и час за индивидуална среща? Интересувате се от различен модел или искате да получите лизингов план? Можете да се свържете с нас на +359 2 49 29 259 и ще получите оферта, съобразена изцяло с вашите индивидуални изисквания.


Очакваме ви!

*Предложението е валидно към датата на публикация. Моделите на снимките са илюстративни. Офертата е валидна при представяне на промоционален талон.
**Правила за участие в играта: 
Условията на играта са валидни от 16.09.2021 до 30.09.2021. Победителят ще бъде изтеглен на 01.10.2021. Наградата е предоставена от Ауто Бавария ООД.