Свържете се с нас

Благодарим Ви! Вашето запитване беше изпратено успешно.
Възникна грешка. Моля, попълнете формата коректно.

Моето съгласие за получаване на маркетинг съобщения

Предпочитан начин за контакт

Искания за промяна относно декларацията за съгласие и за упражняване на право на оттегляне
Във всеки един момент мога да оттегля декларациите за съгласие с действие за в бъдеще. След пълно оттегляне на съгласието, моят клиентски профил повече няма да бъде обработван и повече няма да получавам маркетинг съобщения. Чрез посочените по-долу начини за контакт, имам възможност също да изисквам информация относно моите данни, съхранявани при Ауто Бавария ООД и/или БМВ Фертрийбс ГмбХ – Клон България, както и корекция, заличаване или блокиране на моите лични данни. Допълнителна информация относно обработването на моите лични данни и моите права могат да бъдат открити в политиката за поверителност, посочена тук.

Вземи максимума от живота с MINI Countryman.

Само сега можеш да избираш между лимитирани налични автомобили от 540 лв. с ДДС на месец с подарък каско и бонус до 3 500 лв. при обратно изкупуване.


Получаваш и:

- Богато допълнително оборудване

- Удължена гаранция 4 г. или 200 000 км

- 24/7 помощ на пътя

- Възможност за обратно изкупуванеMINI Cooper D ALL4 Countryman

От 540 лв. с ДДС на месец
Изпрати запитване
Желаете да уговорите ден и час за индивидуална среща? Интересувате се от различен модел или искате да получите лизингов план? Можете да се свържете с нас на 0882 60 50 50 и ще получите оферта, съобразена изцяло с вашите индивидуални изисквания.


Очакваме ви!


*Предложението е валидно към датата на публикация. Моделът на снимката е илюстративен. Калкулацията е валидна при финансов лизинг за 60 месеца с първоначална вноска 16 429 лв. с ДДС, срок на договора 5 години и пробег за лизинговия период до 100 000 км. MINI Cooper D ALL 4 Countryman: комбиниран разход на гориво: 5,4 л/100 км. и комбинирани емисии на CO2: 142 г/км.