Новите MINI Electric и MINI Countryman

Благодарим Ви! Вашето запитване беше изпратено успешно.
Възникна грешка. Моля, попълнете формата коректно.

Моето съгласие за получаване на маркетинг съобщения

Предпочитан начин за контакт

Искания за промяна относно декларацията за съгласие и за упражняване на право на оттегляне
Във всеки един момент мога да оттегля декларациите за съгласие с действие за в бъдеще. След пълно оттегляне на съгласието, моят клиентски профил повече няма да бъде обработван и повече няма да получавам маркетинг съобщения. Чрез посочените по-долу начини за контакт, имам възможност също да изисквам информация относно моите данни, съхранявани при Ауто Бавария ООД и/или БМВ България ЕООД, както и корекция, заличаване или блокиране на моите лични данни. Допълнителна информация относно обработването на моите лични данни и моите права могат да бъдат открити в политиката за поверителност, посочена тук.

Бъдещето на MINI е тук с изцяло ново революционно поколение от 2024г.

Вие можете да бъдете от първите очи в очи с новите модели на пред-премиерата още през ноември.

Моля, регистрирайте се, за да заявите участие.


Желаете да научите повече? Интересувате се от различен модел или искате да получите лизингов план? Можете да се свържете с нас на +359 882 60 50 50 и ще получите оферта, съобразена изцяло с вашите индивидуални изисквания.
Регистрирай се тук:

Попълнете своите данни в контактната форма. Наш търговец ще се свърже с вас за потвърждение и повече подробности за събитието.
Изпрати запитване

*Снимките са с илюстративна цел. Може да съдържат допълнително оборудване, което не е включено в цената. След регистрация търговец ще се свърже с вас за повече подробности в рамките на до 20 дни.