Свържете се с нас.

Благодарим Ви! Вашето запитване беше изпратено успешно.
Възникна грешка. Моля, попълнете формата коректно.

Моето съгласие за получаване на маркетинг съобщения

Предпочитан начин за контакт

Искания за промяна относно декларацията за съгласие и за упражняване на право на оттегляне
Във всеки един момент мога да оттегля декларациите за съгласие с действие за в бъдеще. След пълно оттегляне на съгласието, моят клиентски профил повече няма да бъде обработван и повече няма да получавам маркетинг съобщения. Чрез посочените по-долу начини за контакт, имам възможност също да изисквам информация относно моите данни, съхранявани при Ауто Бавария ООД и/или БМВ България ЕООД, както и корекция, заличаване или блокиране на моите лични данни. Допълнителна информация относно обработването на моите лични данни и моите права могат да бъдат открити в политиката за поверителност, посочена тук.

ОТКРИЙТЕ ГОЛЯМАТА MINI ЛЮБОВ.

Най-актуалните модели и предложения на щанда на MINI, Автомобилен салон София, от 3 до 12 юни


Заповядайте на традиционния Автомобилен салон София 2022, което ще се проведе между 3-12 юни в Интер Експо Център и купете новия си MINI aвтомобил сега с подарък 5та година гаранция.

А за тези, които не успеят да дойдат разгледайте онлайн специалната ни селекция от нови MINI автомобили с най-добрите условия за сезона. Изберете вашия модел и изпратете запитване или се обадете на +359 2 97 665 04, за да отключите специална цена. 

Не пропускайте да се възползвате от нашите специални предложения за нови BMW автомобили, а ние ще ви предложим още и:

  • Бонус при обратно изкупуване.
  • Персонален онлайн оглед на избрания автомобил.
  • 24/7 помощ на пътя.
  • Възможност за сервизно обслужване до 5 г. или 100 000 км.

Вашият нов автомобил Ви очаква тук или на щанда на Ауто Бавария.Желаете да научите повече? Интересувате се от различен модел или искате да получите лизингов план? Можете да се свържете с нас на +359 2 49 29 259 и ще получите оферта, съобразена изцяло с вашите индивидуални изисквания.


Очакваме ви!

*Офертите са валидни до 12.06.22г.
Получи своята оферта сега

 
Изпрати запитване

*Снимките са с илюстративна цел. Може да съдържат допълнително оборудване, което не е включено в цената. Специалните предложения са валидни за договори сключени до 31.03.2022 г.