Свържете се с нас.

Благодарим Ви! Вашето запитване беше изпратено успешно.
Възникна грешка. Моля, попълнете формата коректно.

Моето съгласие за получаване на маркетинг съобщения

Предпочитан начин за контакт

Искания за промяна относно декларацията за съгласие и за упражняване на право на оттегляне
Във всеки един момент мога да оттегля декларациите за съгласие с действие за в бъдеще. След пълно оттегляне на съгласието, моят клиентски профил повече няма да бъде обработван и повече няма да получавам маркетинг съобщения. Чрез посочените по-долу начини за контакт, имам възможност също да изисквам информация относно моите данни, съхранявани при Ауто Бавария ООД и/или БМВ България ЕООД, както и корекция, заличаване или блокиране на моите лични данни. Допълнителна информация относно обработването на моите лични данни и моите права могат да бъдат открити в политиката за поверителност, посочена тук.

СНЕЖНИ ЕМОЦИИ. ТОПЛИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ОТКРИЙТЕ ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ С MINI

Добавете още една емоция през най- светлите и очаквани празнични дни в годината с нашите MINI модели. Само сега открийте специалните ни предложения, поискайте индивидулна оферта или заявете пробно шофиране.

Всички предложения включват*:

  • Бонус при обратно изкупуване на вашия автомобил
  • Специални предложения от BMW Financial Services с промоционални лихви от 0,99% до 1,99%
  • Удължена гаранция 4г. или 200 000 км.
  • Сервизно обслужване 5г. или 60 000 км.
  • Атрактивни условия за автомобили с популярно оборудване
  • 24/7 помощ на пътяЖелаете да научите повече? Интересувате се от различен модел или искате да получите лизингов план? Можете да се свържете с нас на +359 2 49 29 259 и ще получите оферта, съобразена изцяло с вашите индивидуални изисквания.


Очакваме ви!

*Офертите са валидни до края на 2021г.
MINI Cooper Hatch

Специална цена от 49 900 лв. с ДДС.
Месечна вноска от 499 лв. с ДДС на месец.
Изпрати запитване

MINI Cooper SE Hatch

MINI Cooper SE с подарък зарядна станция.
Изпрати запитване

MINI John Cooper Works

MINI John Cooper Works с подарък оригинални аксесоари на стойност до 2000 лв.
Изпрати запитване

*Снимките са с илюстративна цел. Може да съдържат допълнително оборудване, което не е включено в цената. Офертата е валидна при сключване на лизингов договор за период от 60 месеца, при първоначална вноска от 14%, лихвен процент 1.99% и остатъчна стойност от 28%. Посочената вноска от 499лв. е за конкретния автомобил на цена от 49 900 лв. с ДДС. Посочените цени са препоръчителни и определени в лева с включено ДДС. Цените са валидни към датата на публикация. Запазваме правото си да коригираме цени без допълнително предупреждение. Специалните предложения са валидни за договори сключени до 28.11.2021 г. Отстъпката за аксесоари и Lifestyle колекции не се прилага за вече намалени стоки.